Parijs-Nice

In Parijs-Nice hoopt de Noord-Hollander zich wel weer van zijn beste sprintkant te laten zien. Fabio Jakobsen heeft de tweede etappe in Parijs-Nice 160 kilometer van Auffargis naar Orléans op zijn erelijst bijgeschreven.


2021 Parijs Nice Stefan Bissinger Tijdrijder Parijs

Dit is de perfecte week voor ons jubelt ritwinnaar Wout van Aert na afllop.

. Nee niet omdat het nu overboekt is maar omdat ik het zo wou en niet voorafgaand aan het seizoen. Voorkeur voor Parijs-Nice Zelf is Yates blij met zijn keuze voor Parijs-Nice. Het is eerst afwachten tot ik volledig kan doortrainen.

Al zal het vooral een week worden om de conditie aan te scherpen. De Deen Mads Pedersen Trek-Segafredo heeft de derde rit in Parijs-Nice op zijn naam geschreven. De lat ligt hoog want vorig jaar won Bol een etappe in de Franse rittenkoers.

Na drie podiumplaatsen heeft Wout van Aert Jumbo-Visma nu eindelijk prijs. De dagzege ging naar Primoz Roglic de leider van het algemeen klassement. In Parijs-Nice zal hij het opnemen tegen Jakobsen Van Aert Groenewegen Bennett.

Helper Poels rijdt in de Franse rittenkoers als. Christophe Laporte wint openingsrit Parijs-Nice na ontsnapping met Wout van Aert en Primoz Roglic Nee dit heb ik nog nooit meegemaakt. In een korte maar lastige tijdrit van 134.

Kortom het kruin van de sprintwereld. Wat een demonstratie van Jumbo-Visma. Na een nagenoeg volledig vlak traject van.

Jumbo-Visma spaart deze editie van Parijs-Nice clean sweeps. Zijn ploeg Astana Qazaqstand had reeds een bericht. Dat is echter niet gebeurd.

Hij heeft de vierde etappe in de 80ste Parijs-Nice naar zich toegetrokken. Na de putsch op de openingsdag toen Christophe Laporte won volgde in de individuele tijdrit op dag vier opnieuw een 1-2-3 voor het Nederlandse team. Het was ook voorzien dat de Kazachse renner aan de start zou verschijnen.

1 day agoKijk live naar de slotetappe van Parijs - Nice een heuvelachtige rit over 115 kilometer. Tussen Courthézon en Aubagne moesten achtereenvolgens de Col de Murs 104 km aan 43 de Col de. In etappe 6 van Parijs-Nice kregen de renners vrijdag een stevige heuvelrit voor de wielen.

Méér zelfs ook in Parijs-Nice 6-13 maart komt Teuns niet aan de start. Wielrenner Wout Poels uit Blitterswijck is als tiende gefinisht in de Koninginnenrit van de rittenkoers Parijs-Nice. Wie zeker tot het kransje kanshebbers behoorde was Alexey Lutsenko.

Parijs-Nice is van start gegaan zonder één van de favorieten op de eindzege. Ik wil er staan tegen Milaan-San Remo. Een van de redenen waarom ik hier wilde rijden in plaats van Tirreno-Adriatico was vanwege de heuvelachtige tijdrit.

Pas na Parijs-Nice trek ik naar de Teide.


Parijs Nice Etappe 4 Parijs


2021 Parijs Nice Primo Roglic Wint Voor Maximillian Schachmann En Guillaume Martin Parijs Nice


Paris Nice Bissegger Wins Stage 3 Time Trial Cyclingnews In 2021 Paris Nice Lotto Soudal Paris


2019 Magnus C Nielsen Parijs Nice 13 03 19 Voor Thomas De Gendt Parijs


1977 Parijs Nice Freddy Maertens Wint 5 Etappes Dan Paris Racing Bikes Freddy


Parijs Nice Etappe 4 Parijs


Baisses D Impot 15 Millions De Foyers Fiscaux Concernes Des Janvier 2020 Sud Ouest Fr Conference De Presse Janvier 2020 Janvier


2015 Bollekestrui Gilbert Parijs Nice Parijs


2015 Gilbert Bollekestrui Parijs Nice Retro Olaf Parijs


2019 Magnus C Nielsen Parijs Nice 130319 Rit 4 Parijs


Parijs Nice Rit 6 Tim De Waele Cycling 71th Paris Nice 2013 Stage 6 Boonen Tom Bel Vandenbergh Stijn Parijs Toms Nice


Groenewegen Oppermachtig Naar Zege In Parijs Nice Wielrennen Ad Nl Parijs Mannen


2019 Sam Benett Second Victory Parijs Nice 15 03 19 Nice Parijs


2021 Parijs Nice Rit 2 Cees Bol Wint Voor Mads Peterson En Micheal Matthews Parijs Rits Nice


Paris Nice Photos Stage 4 Brive La Gaillarde Rodez 183 Km Parijs Nice Foto

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel